onsdag den 9. februar 2011

Pääkirjoitus: Engadget Nokian perjantaina ilmoitus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/editorial-engadget-on-nokias-friday-announcement/:
Ei ole väliä miten mitata sitä - on kyse sitten älypuhelinten markkinaosuus , kuluttaja tekee blogista , tarkastelun tulokset , tai voittojen - Nokia on pulassa. Vaikka sen toimitusjohtaja näyttää ajattelevan niin . Sinänsä kaikki ammattilaisilta analyytikot nöyrä Bloggeriin WordPress tili on sekaantui asiaan ja neuvoja Nokian uusi johtaja, Stephen Elop , Kanadassa syntynyt ex-Microsoftie joka esittelee suunnitelman palata ylpeä suomalainen yritys ylin taloudellinen valta-asema perjantaina vuotuinen Capital Market Day meteli. Ja vaikka Nokia ei varmaan mikään merkittävä asema Yhdysvaltain markkinoilla, se ei tarkoita, että sinun Engadget toimittajat eivät ole muutamia vahvoja mielipiteitä jakaa ennen perjantain iso ilmoitukset. Napsauta kautta taukoa koko lukenut ja sitten nakata omat kaksi senttiä kommentit alla. On onnea, teemme tarpeeksi rahaa rakentaa, edistetään ja / tai liittyä kilpailuun ekosysteemi kaikki omat.

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Engadget Nokian perjantaina ilmoitus

Pääkirjoitus: Engadget Nokian perjantaina ilmoituksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 09:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar