onsdag den 9. februar 2011

IBM: n Mira supertietokone ei kymmenen petaflops helposti, tuumaa meitä lähemmäs exascale luokan tietotekniikka

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/ibms-mira-supercomputer-does-ten-petaflops-with-ease-inches-us/:
Tervehdi Blue Gene / Q, tai jos etsit jotain hieman vähemmän pelottava, "Mira". Se IBM: n uusin ja suurin keitos, kymmenen petaflop supertietokone pystyy suorittamaan ohjelmia kymmenen Kvadriljoona laskelmat sekunnissa. Vaikea sanoa, kuka olin voittanut ajalla Mira ja Watson , tietenkin, mutta ei ole mitään epäselvyyttä, jotka halua tulla ulos päälle jos Mira olivat vastakkain hänen edeltäjänsä Intrepid (vinkki: Miran 20x nopeammin). Jotta tämä kaikki näkökulmasta, IBM : n kajahtaa vuonna tähän:
"Jos jokainen mies, nainen ja lapsi Yhdysvalloissa tehdään yhtä laskentamenetelmää sekunnissa, se ottaa ne melkein vuosi tehdä niin monta laskelmien Mira tekee yhden sekunnin."
Mira seuraava pysäkki on Yhdysvaltain energiaministeriön Argonne National Laboratory, missä se tulee käyttää torjumiseksi 16 hankkeita erityisesti jotka arvotaan ehdotusten päästä kykyjään. Olemme kertoneet, että nämä ovat erilaisia aloitteita - mistä vähentää energian tehottomuudesta kuljetus ja kehittää pitkälle moottorin malleja vauhdittaa edistystä energiateknologioiden - ja ajoissa, se voisi johtaa exascale-luokan tietokoneet ", joka on nopeampi kuin petaluokan-luokan tietokoneiden kertoimella tuhat. " Ja tässä ollaan innoissaan 5 GHz Core i7 .

Jatkaa lukeneisuus IBM: n Mira supertietokone ei kymmenen petaflops helposti, tuumaa meitä lähemmäs exascale luokan tietotekniikka

IBM: n Mira supertietokone ei kymmenen petaflops helposti, tuumaa meitä lähemmäs exascale-luokan tietotekniikka perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 11:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar