onsdag den 9. februar 2011

Euroopan unionin "Yksi laturi kaikille" alkaa näytteenotto, tulossa tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/european-unions-one-charger-for-all-starts-sampling/:

Se oli jo vuonna kesällä 2009, että Nokia, Apple, RIM ja muu mobiilimaailmassa sopivat tehdä micro-USB-liitin, jonka ympärillä kaikki tuleva Euroopan laturit olisi rakennettu. Sittemmin suurin osa näistä yrityksistä on siirtynyt heidän laitteilleen micro-USB ilman kehotusta, mutta Euroopan unioni on edelleen ajaa eteenpäin yleisesti yhteensopiva laturi standardin varmistaa, että kaikki on mukavaa ja yhdenmukaistettu. Tietoa siitä, mitä odottaa näistä latureita oli julkaistu joulukuussa ja nyt ensimmäinen näytteitä uuden laitteen on tuotettu. EU odottaa, että kaikki valmistajat ovat latureita kiinni uudet suuntaviivat vuoden 2011 loppuun mennessä - ja jos mietit miten Apple, joka on yksi tämän sopimuksen allekirjoittajia, käsittelee sen siellä huomata sanoa, että sovittimet sallitaan puhelimensa micro-USB-portti. Koko lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Euroopan unionin "Yksi laturi kaikille" alkaa näytteenotto, tulossa tänä vuonna

Euroopan unionin "Yksi laturi kaikille" alkaa näytteenotto, tulossa tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 08:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde Europa.eu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar