onsdag den 9. februar 2011

HP Touchstone tech nyt voit kosketa laitteita yhdessä vaihtaa URL

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Niin, HP laajentaa " Touchstone "tarkoittaa enemmän kuin" raskas, vino magneetti juttu, että minun Pre aina lipsahtaa pois. " Ensinnäkin, kosketusalustan on Touchstone latausjalusta - se ei ole magneettisia, mutta ainakin sinun ei tarvitse murehtia liität asia, ja se soveltuu erityisesti työskentelyä näppäimistö. Mutta se ei ole todellista taikuutta. HP on mahdollistanut sen kolme uutta webOS laitteet ( kosketusalustan , Veer , ja Pre 3 ) kommunikoida yli Touchstone. Sinun tarvitsee vain paikka puhelimen päälle kosketusalustan, kuvan ja Katsomasi puhelimessa ponnahtaa tabletin selaimella. Emme ole varma, miten tämä toimii kaksisuuntaisesti, mutta HP mainitsee sekä skenaarioita, joten toivottavasti se ei pitäisi olla vaikea määrittää URL-osoitteen tulee tabletti ja maa puhelimeen. Luonnollisesti olisi paljon enemmän "Jatkuva Client"-tyyli käyttää tätä teknologian tulevaisuudessa, mutta emme halua sanoa URL työntäminen on hyvä alku.

HP Touchstone tech nyt voit kosketa laitteita yhdessä vaihtaa URL perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 14:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar