onsdag den 9. februar 2011

Tuote-tason RFID saada tukea suurten vähittäismyyjien, seurata jokaisen ostoksen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/item-level-rfids-get-support-from-big-retailers-track-your-ever/:
Käymälät , lehmät , ja saksalaiset ovat kaikki merkityt mennessä RFID , mutta mukaan uuden tutkimuksen mukaan jalkineita ja muotia alkuun radiotaajuuksien kysyntä-seurantaan. Vuonna raportti julkaistiin eilen, ABI Research kertoo enemmän kuin kolme neljäsosaa miljardi RFID-tunnistetta käytetään maailmanlaajuisesti vaatteita markkinoilla vuonna 2011, ja vähittäiskauppiaat kuten Walmart, Macy's ja JC Penney tietä. Tuote-tason seuranta ei ole uusi - itse asiassa näimme jotain vastaavaa vuonna 2006 - mutta tykkää Walmart aluksella , järjestelmän odotetaan kasvavan peräti 60 prosenttia seuraavan kolmen vuoden aikana. Tutkimuksen mukaan varaston ja turvallisuuden vaikuttavia tekijöitä antamiseen RFID, mutta meillä on myös epäilyksiä. Ja joka tapauksessa, emme halua kenenkään tietävän, kuinka paljon käytimme tähän Material Girl leopardi tulostaa olankohautuksella - ei edes konetta.

Tuote-tason RFID saada tukea suurten vähittäismyyjien, seurata jokaisen ostoksen perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 09:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde ABI Researchin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar