onsdag den 9. februar 2011

Googlen Vic Gundotra Nokia: "Kaksi kalkkunat eivät tee Eagle"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/googles-vic-gundotra-on-nokia-two-turkeys-do-not-make-an-eagl/:
No, hyvin. Juuri kun Nokian toimitusjohtaja Stephan Elop on "palava foorumi" muistio vuoti ja sai voimakasta spekulaatiota, että Nokia alkaisi rakentaa Windows Phone 7 puhelimia , Googlen Vic Gundotra tweeted "Kaksi kalkkunat eivät tee Eagle" edeltää kanssa # feb11 hashtag - sama päivän Nokian Capital Markets Day-tapahtumassa Lontoossa. Se on joitakin melko vakavia roskakoriin puhua, ja me halua sanoa, että aika paljon kestää Android seisaus pöydältä - epäilemme ketään Google haluaa juosta jossa Nokia "kalkkuna", jos he todella kumppaneita. Sitten taas, Vic voisi olla vain puhumalla joistakin erittäin huolestuttava geenitekniikan hän aikoo paljastaa perjantaina - oikeastaan kaikki on mahdollista Google.

Googlen Vic Gundotra Nokia: "Kaksi kalkkunat eivät tee Eagle" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 10:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ Gruber (Twitter) | lähde @ Vicgundotra (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar