onsdag den 9. februar 2011

Palm Kosketusalusta vuotanut: 1,5 kiloa, 13mm paksu, ja vain muutaman minuutin päässä virkamies

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-touchpad-leaked-1-5-pounds-13mm-thick-and-just-moments-f/:

Mukaan PreCentral, Palm tuleva tabletti - jota epäilty virallisesti paljastetaan vain muutaman tunnin - on puhuttu ohjauslevy. He pystyivät hiipiä ja kuunnella joitakin yksityiskohtia tapahtuman aikana valmistelun istuntoon, jotta ne voivat vahvistaa, että se tulee painaa 1,5 kiloa ja mittaa 13mm paksu (aivan kuten olimme kuulleet ). Jos nämä luvut tuttuja, se johtuu aloitteleva käynnistyksen Cupertino sattuu olla pöydältä , joka osuu juuri näihin hyvin vaatimuksia. Pidä se lukittu täällä meidän lähestyvästä liveblog - me tuo sinulle isku on isku kuin se menee alas tänään San Franciscossa.

Päivitys: Robert Scoble näyttää piikitellä vähän tietoa myös vahvistetaan, että 10-tuumainen liuskekivi todellakin on etiketti, sekä "pienin pieni puhelin" on koskaan nähnyt. Ja ennen kuin ajattelet, että on positiivinen ominaisuus, hän myös mainitsee, että on liian pieni otettava vakavasti, ja varmasti ole niin "kilpailijan iPhone-tai Android." Auts. Arvaa meidän täytyy nähdä itsemme päivä kehittyy.

Palm Kosketusalusta vuotanut: 1,5 kiloa, 13mm paksu, ja vain muutaman minuutin päässä virkamies alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 11:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PreCentral | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar