onsdag den 9. februar 2011

Sony Ericsson Xperia Play voidaan johtaa Verizon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/sony-ericsson-xperia-play-may-be-headed-to-verizon/:
Jos etsit syistä hypätä Verizon iPhone kelkkaan, tässä melko vakuuttava, joskin vahvistamaton yksi: Xperia Play voidaan suuntasi Big Red samoin. Verrattaessa Sony Ericssonin peukalon versio Android luurin iPhone 4, Wirefly on lueteltu VZW kuin rahdinkuljettajan Play. Tämä on ensimmäinen olemme todella kuulleet USA tarjoajan puhelin, vaikka olisimme tuskin olla yllättynyt, jos Sony Ericsson valitsee roskapostin sitä kaikkien neljän suuren verkon. Se ei niin paljon Isossa-Britanniassa, jossa jokainen operaattori yrittää myydä sinulle yhden huhtikuussa, ja me emme näe, miksi tämä strategia pitäisi muuttaa Yhdysvaltain maaperällä. Xperia Play julkistetaan kokonaisuudessaan tänä sunnuntaina, 13 helmikuu kun voimme vain oppia lisää maailmanlaajuista saatavuutta ... Jos olemme todella kohtelias ja kulutusosien meidän PlayStation T-paidat, luultavasti.

Sony Ericsson Xperia Play voidaan johtaa Verizon perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 03:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Areena , ei koskaan tiedä tech | lähde Wirefly | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar