onsdag den 9. februar 2011

BBC iPlayer app tulossa Android sekä iPad loppuun mennessä tällä viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/bbc-iplayer-app-coming-to-android-as-well-as-ipad-by-the-end-of/:
British Broadcasting Corporation on tehnyt iPlayer app suunnitelmia , että ylimääräinen vähän enemmän virallisia ilmoittamalla, että iPad-ja Android-versioiden sen ohjelmisto saapuvat tämän viikon lopulla. IPlayer on ilmainen TV catchup palvelu hosting paras ja suosituin (nämä kaksi ovat lähes toisensa poissulkevia luokkia) BBC: n luettelo edellisen ohjelmakauden, ja uusi kotimainen apps lupaus nostaa että kannettavaan laitteeseen kosketusnäyttö optimoitu muoto kanssa "yksinkertainen ja intuitiivinen design." Viimeistely joita sovelletaan nyt ja apps pitäisi olla meidän kanssamme ennen kuin viikko on läpi, mutta todellinen syy jännitystä on, että BBC aikoo tehdä iPlayer ulos kansainvälinen kävellä, mikä todennäköisesti vedota tällaiseen platform- erityiset sovellukset jakelua ja keräämistä liittymän maksut. Sitten voimme kaikki katsella kyselytunnin yhdessä, jee!

[Kiitos, Jules]

BBC iPlayer app tulossa Android sekä iPad loppuun mennessä tämän viikon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 04:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar