onsdag den 9. februar 2011

WebOS-pohjainen Veer, Pre 3 ja kosketusalustan vuotanut HP: n päällä, todennäköisesti myyntiin tänään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/webos-based-veer-pre-3-and-touchpad-leaked-on-hps-site-likely/:
Whoa, Nelly! HP: n erittäin mainostetut lehdistötilaisuudessa vain tunnin päässä alkaa näyttää siltä, jos Web-ylläpitäjät ovat testaus vesillä, mitä on tulossa alas. HP: n Koti ja kotitoimisto ostoksia sivu, siellä drop-down under "Tarjoukset ja tarjoukset", joka aivan selvästi ilmi porukka suunniteltua kolmiliitto: HP Veer (nimi HP teki tuotemerkki jo joulukuussa), Pre 3 ja kosketusalustaa . Nämä ovat teilataan tuoda webOS on "S, M ja L" makuja, vaikka se on epäselvää Veer tai Pre 3 on pienin. HP on onnistunut kiskaista teaser yhdysvaltalaiselta portaalista, mutta se näyttää silti elää kansainvälisesti. Ei ole takeita siitä, että kaikki tämä on aluksen hetkellisesti ut vakavasti, miksi lista jotain tällaista, jos kaikki kolme eivät tule myyntiin, jonka auringonlasku? Tässä toivoen!

Jatka käsittelyssä WebOS-pohjainen Veer, Pre 3 ja kosketusalustan vuotanut HP: n päällä, todennäköisesti myyntiin tänään

WebOS-pohjainen Veer, Pre 3 ja kosketusalustan vuotanut HP: n päällä, todennäköisesti myyntiin tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 11:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde HP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar