onsdag den 9. februar 2011

Etsitkö meidän Motorola Atrix 4G uudelleen?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/looking-for-our-motorola-atrix-4g-review/:
Hei siellä. Kyllä, sinä. Jos etsit ulos Motorola Atrix 4G uudelleen - älä masennu. Saimme juuri käsiimme laitteen eilen (joka on meille mies-käsittely on ylhäällä), ja olemme parhaillaan laskemisen kautta sen vauhti (yhdessä kannettavan telakan, HD / desktop telakka, ja kaikki tarvikkeet ). Emme usko 24 tuntia oli aivan tarpeeksi ikkunan kertoa, kuinka me todella ajatteli tästä mahtavasta laitteesta, joten annamme itsellemme tilaa ja aikaa mielestämme on tarpeen asianmukaisesti tarkistaa puhelin ja kaikki sen toiminnot. Älä huoli, meillä on täysi, aitoa Engadget uudelleen ylös lähipäivinä (luultavasti viikon lopulla).

Nyt voimme sanoa, että olemme melko vaikuttunut laitteen paahtava nopeus ja upea näyttö, mutta kokemuksemme kannettavan telakan ovat kärsineet tai miss. Se on selvästi sekoitus, joka kestää vähän totuttelua - mutta olemme innoissamme mahdollisuus trimmausta alas meidän kamppeet ja matkustaa valoa. Kaksi kappaletta voisi tehdä ja tehokas yhdistelmä. Tietenkin aiomme antaa paljon tarkemmin tarkastella, niin pitää selaimen huomautti tällä sivulla täällä , ja saada valmis selville, jopa Atrix 4G on seuraava puhelin.

Etsitkö meidän Motorola Atrix 4G tarkistaa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Atrix 4G tarkastelu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar