onsdag den 9. februar 2011

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Hemmottele saatavissa tällä viikolla mennä käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/metropcs-lte-samsung-galaxy-indulge-available-this-week-for-399/:
Kuten ehkä olette päätellä pieni vuoto viime yönä , Samsungin MetroPCS LTE puhelin ei kutsuta Forte koska meillä voi olla aiemmin luultua, mutta loput tiedot olemme kuulleet puhelimen viime viikkoina (kiitos te, FCC ja Flickr !) oli aika kuollut. Viralliselta nimeltään Galaxy Uppoudu, 3,5-tuumainen Android 2.2 älypuhelin ei ole aivan yhtä hyvin spec'd kuin muualla Galaxy S line up - etenkin se ei ole, että upea 4 tuuman AMOLED-näyttö (TFT LCD täällä, ihmiset) - mutta se pakkauksissa 1GHz Samsung Hummingbird-prosessori, 3 megapikselin kamera, 1500mAh akku, ja muutamia nopeita LTE nopeuksilla. Viimeksi mainitun, liukusäädin luonnollisesti taaksepäin yhteensopiva MetroPCS "CDMA verkon ja operaattorin tulee tarjoamaan kaksi kuukausikorotusta suunnitelmia, jotka molemmat ovat toistaiseksi puhua ja kutoma - 50 dollaria suunnitelma ostaa sinulle 1GB tietojen ja 60 dollaria version kaikki gigatavua voi syödä. Yhdistä yksi niistä on 399 dollaria sans-sopimus-hinta puhelimen itse ja se ei ole huono kauppa.

Se sanoi, verrattuna muihin LTE tai vain yleisesti 4G puhelimia olemme nähneet viime aikoina, hemmotella tuntuu melko halvalla. Älä mene lankaan sen sijaan Epic 4G näyttää - se vain tuntuu liian muovi kädessä (se tekee ne muoviset ulisee ääniä) ja näppäimistö vain ei voi verrata eepoksen hieman koholla avaimet. Mutta mitä siitä puuttuu jähmeys se muodostaa nopeutta - me jatkuvasti sai 3.1Mbps alas ja 3.3Mbps ympärille Manhattanin näki sen lastaus-sivustoja ja sovelluksia nopeammin kuin Droid 2 Global. Ohjelmiston loppua, ei ole paljon yllätyksiä - se toimii Samsungin TouchWiz 3.0 ja mukana tulee muutamia MetroPCS "esiladattuja apps, kuten Iron Man 2 app että todella sisältää koko elokuvan. Emme varmasti haluaisi katsella koko asia on HVGA näytöllä, mutta se on aina vaihtoehto, jos päätät, tiedät, hemmotella. (Anteeksi, meillä oli!) Luuri on tulossa hyllyt (tai sivustoja) myöhemmin tällä viikolla joten se ensimmäisen käytettävissä LTE älypuhelin Yhdysvalloissa - mutta sillä välin osuma tauko koko lehdistötiedote ja lyhyt käsissä -videolla.

Jatka käsittelyssä MetroPCS LTE Samsung Galaxy Hemmottele saatavissa tällä viikolla mennä käytännön

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Hemmottele saatavissa tällä viikolla mennä käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar