lørdag den 18. december 2010

Uusi tutkimus kertoo e-savukkeet ovat turvallisempia kuin oikeita, ei tupakkaa turvallisempaa edelleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/new-research-says-e-cigarettes-are-safer-than-real-ones-no-ciga/:
Tutkimus huojuivat edestakaisin liittyvistä terveysriskeistä e-savukkeet , sillä heidän debyyttinsä Yhdysvaltain noin kolme vuotta sitten. Faux CIGS, jotka ovat pääasiassa nikotiinin inhalaatiosumutteiden tarkoituksena on auttaa tupakoitsijoita todellinen Tupakointi silti saada niiden annoksen nikotiinia, tärkein riippuvuutta ainesosa tupakka. Ensimmäisessä todella kattava tutkimus jossain määrin kiistanalainen nikotiinikorvaushoitoa menetelmällä tutkijat Bostonin yliopiston School of Public Health on todennut, että ei ainoastaan e-savukkeet paljon turvallisempaa "polttaa" kuin normaali niitä, ne voivat myös tukea potkiminen riippuvuutta aiheuttava tapa kokonaan. Tutkijoiden mukaan "vähän, jos lainkaan" ja kemikaaleja löytyy e-savukkeet aiheuttavat vakavia terveysriskejä, ja syöpää tasolla ne ovat jopa 1000 kertaa pienempi kuin todellinen tupakka. Tämä tutkimus on tietenkin eri mieltä FDA: n havainnot , että lähinnä kemikaaleja löytyy e-savukkeet olivat riskialttiita ja tuntematonta. FDA ei ole vielä arvioida e-savukkeet siten, että he ovat tehneet kaikki lääkkeet ja muut nikotiinin korvaavat tuotteet, jotta voimme olla varmoja, mutta se näyttää enemmän ja enemmän mahdollista, että jos tarvitsee vain polttaa, e- savuke voi olla turvallisempi reitti ... kaiken mutta arvokkaasti, tietenkin.

Uusi tutkimus kertoo e-savukkeet ovat turvallisempia kuin oikeita, ei tupakkaa turvallisempaa vielä perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 03:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Physorg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar