lørdag den 18. december 2010

Mission Motors paljastaa operaation R sähkö Racing Superbike salaa hinta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/mission-motors-reveals-mission-r-electric-racing-superbike-conc/:
Ei vaikuttunut Mission One ? Olimme vaivaudu kysymään milloin viimeksi mielenterveys lääkärintarkastus oli, mutta tässä vaiheessa, se luultavasti ei ole edes väliä. Jos ei tippaakaan lämmintä verta jäljellä kehosta, mahdollisuudet ovat sinun on ainakin osittain levänneinä jonka Mission Motors uusin jakso, Mission R. Tervehdittiin porukka uusin sähköinen Racing Superbike tämä siivu valtatie taivaan pakkauksissa 14,4 kWh ja 141 hevosvoimaa ja paketti on pienempi kuin moderni 600cc sporttipyörän, ja gearheads läsnä, voit olla tyytyväinen siihen, että nestejäähdytteinen 3-vaihe oikosulkumoottori loihtii 115 ft-lbs vääntömomentti kampi alkaen 0-6400 RPM. Tim Prentice ja Motonium vastaa alustan ja koko pyörä odotetaan tekevän debyyttinsä ensi vuonna TTXGP kilpa-sarja. Mitä kuluttajahintojen ja aluksen päivämäärä? Pidä unta. Molemmilla rintamilla.

Jatka käsittelyssä Mission Motors paljastaa operaation R sähkö Racing Superbike salaa hinta

Mission Motors paljastaa operaation R sähkö Racing Superbike kätkee hinta perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 06:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar