lørdag den 18. december 2010

Käsite Ink tiedotteet Adam esittelyvideo, yrittää selittää itsensä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Kuten lupasin , käsite Ink on juuri julkaissut videon Adam tabletin toiminnassa, jossa on että upea uusi Eden UI - ensimmäinen kenenkään nähnyt laitteen , sillä sen ensimmäinen toimiva prototyyppi . Vaikka materiaalia itse on valitettavan heikkolaatuista, se näyttää osoittavan laitteen hieman arvoinen hype, jossa reagoiva näyttö, multitask-ystävällinen liitäntä ja kytke n 'play oheislaitteet - vaikka olemme tilalta pois Pixel Qi näytön testit ja jotkut lähikuva laukausta ennen kuin sijoittaa kaikki tilaukset itse. Käsite Ink erikseen mainita laulu kriitikko AndroidPolice käynnistää videon ja antoi julkaistu haastattelu liikaa, joten jos olet mitään epäilyksiä siitä tabletin ominaisuuksia, sinun paras pää alas meidän lähde linkkejä.

Kehittäminen ...

Käsite Ink tiedotteet Adam esittelyvideo, yrittää selittää itsensä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 16:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Android Poliisi (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar