lørdag den 18. december 2010

ITU taipuu myöntää, että termi "4 G" voitaisiin soveltaa LTE, WiMAX ja "kehittynyt 3G-teknologioiden"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/itu-capitulates-admits-that-the-term-4g-could-apply-to-lte-w/:
Vaikka se seisoo lujana määritelmää alkuperäisessä 4G eritelmä - IMT-Advanced - mikä vain WiMAX 2 ja LTE-Advanced hetkellä pystyvät täyttämään, ITU on helpottaa pois sen aiemmin rhetroic , myöntää, että termi "4G" realistisesti voitaisiin soveltaa "alansa edelläkävijöitä näiden tekniikoiden, LTE ja WiMAX ja muut kehittyneet 3G-teknologioiden tarjoaa huomattavan korkean suorituskyvyn parantamiseen ja valmiudet suhteessa alkuperäiseen kolmannen sukupolven järjestelmien nyt käytössä." Koko tappelu alkoi, kun harjoittajat ympäri maailmaa käyttöön LTE ja WiMAX-verkkoja (köh, Sprint ja Verizon) heittelivät "4G" vaalikausi noin hyvin, hyvin löyhästi - ja luotto-verkot ovat kiistatta sukupolven yli CDMA2000 ja UMTS / HSPA, joten jos jotain, olisimme vika ITU lähtiessään modernin verkkoon ilman sukupolvi soittaa omia. "Kehittynyt 3G-teknologioiden" sanahelinä on ITU: n lausunto ei ilmeisesti vielä jättää tilaa T-Mobile USA: n väite siitä, että sen 21Mbps HSPA +-verkko muodostaa 4G ... niin joo, pisteet yksi markkinointikampanjoita. Tietenkin mikään näistä harjoittajat koskaan suunnitellut taipumaan ITU: n suositusten joka tapauksessa, joten päätös ei ole juurikaan käytännön merkitystä - juuri tietää, että todellinen 4G nopeudet ovat vielä muutaman vuoden kuluttua.

[Kiitos, Nate]

ITU taipuu myöntää, että termi "4 G" voitaisiin soveltaa LTE, WiMAX ja "kehittynyt 3G-teknologioiden" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 17:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde ITU | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar