lørdag den 18. december 2010

ExoPC nyt valmiiksi, jotta Microsoftin Store, merenkulku ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Odottanut tilata ExoPC täällä USA: ssa? No, tänään on päivä - ExoPC on juuri ilmoittanut, että se lyöttäytyi yhteen Microsoftin ikioma tallentaa tuo sinulle 11,6 tuuman Windows 7 tabletin. On vain yksi kokoonpano tällä hetkellä, mutta 699 dollaria ostaa sinulle melko ohut 0,5 tuuman liuskekivi, jossa 64 Gt: n Flash-muisti, Intel Atom N450-prosessori, 2GB RAM, Windows 7 Home Premium ExoPC ainutlaatuinen käyttöliittymä kerros, ja eteen päin 1,3 megapikselin kamera. Kuten että UI, ExoPC juuri kertonut meille, että merkittävä päivitys olisi tulossa ensi viikolla ja että se tulee muuttamaan joitakin asioita, joita meillä oli meidän pikaista tarkistamista yksikkö . Liuskekivi on parhaillaan valmiiksi järjestystä Microsoft Store sivuilla, mutta emme kertoneet sitä alkaa kuljettava ulos ensi viikon alussa. Ja jos odotat tsekkaamaan henkilökohtaisesti ennen vetäytymistä muovi, kuulemme ne olisi perillä kaikki Microsoft vähittäiskaupan paikoissa pian - ilmeisesti, San Diego ja Scottsdale jo 'em varastossa. Hei, näyttää Mr. Ballmer on oikeassa, meillä on Win 7 tablettia tämän "ratkaisevaa lomakautta . "

ExoPC nyt valmiiksi, jotta Microsoftin Store, merenkulku ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 14:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar