lørdag den 18. december 2010

DIA Parrot digitaalinen valokuvakehys, jonka nodesign ei digitaalinen valokuvakehys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/dia-parrot-digital-photo-frame-by-nodesign-is-not-a-digital-phot/:
Miten runko digitaalinen valokuva ilman määriteltävän se? Se on vaikeaselkoinen kysymys käsittelee Parrot ja nodesign viraston ja "salaperäinen kohde" tunnettu DIA Parrot on heidän vastauksensa. Juuri sitä, mitä se on? Me kerromme Parrot selittää.
Mikä on silmiinpistävää, sen 10x4 tuuman korkean resoluution näytöllä. Purettu, puretaan, irrotettu kehykseen, jos ei ollut mitään takana, tämä näyttö on avoimuus, on valoa. Kuva kuva näyttää läpi "kevyt kenttään" uusi esteettisen ulottuvuuden ...

"Valokuvakehys suunnitellut Jean-Louis Frechin on hyvin salaperäinen," jatkaa Henri Seydoux. "Jean-Louis oli fiksu tai" hullu "tarpeeksi purkamaan LCD totumme, ja tulos on yksinkertaisesti maagista. Emme ymmärrä, missä kuva on peräisin ... On vain siellä, näihin avoimiin ja puoli purkamatta näyttö ... On prestidigitation! "
Etsi se asettaa sinut takaisin 500 dollaria, kun se käynnistyy helmikuussa. Ette odottaa upouusi esteettinen ulottuvuus halpaa, ethän?

Jatka käsittelyssä DIA Parrot digitaalinen valokuvakehys, jonka nodesign ei digitaalinen valokuvakehys

DIA Parrot digitaalinen valokuvakehys, jonka nodesign ei digitaalinen valokuvakehys perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 10:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Papukaija | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar