lørdag den 18. december 2010

iTwin USB tiedostonjako ratkaisu nyt merenkulun Amerikassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/itwin-usb-filesharing-solution-now-shipping-in-america/:
Toivottavasti et laita elämäsi tauko odottaa iTwin on aluksen Yhdysvaltoihin, ku se kesti vain kokonaisen vuoden aikana tehdä niin. Yhtiön itsensä nimeltä laite on lopulta lueteltu myytävänä Amerikassa tällä viikolla, vain 50 rajoitettu painos rakentuu pysty päänsä ulos ennen joulua. Jos muisti on hiipunut hieman viime 14 kuukautta, tämä twin-kantaliuos on tarkoitus siirtää tiedostoja kahden USB-laitteita, mutta toisin kuin Infinitec n ium , se ei tee rohkeita lupauksia liittyvät median. Konsepti on yksinkertainen riitä, liitä vain yksi kaksosten tietokoneeseen ja toinen pää ystäväsi tietokoneeseen. Se perustuu 256-bittistä AES-salausta pitää asiat turvallinen, ja jos se on tarpeeksi hyvä sinulle, lähde linkki jossa sinun täytyy olla. Nämä ensimmäiset aikavälillä sarjat myyvät 99 dollaria (plus 10 dollaria postikulut), jossa valinta gunmetal harmaa ja lime odottavat sinua, ja jos unohdat ammuttu nyt, yleinen saatavuus osuu ensi kuun alussa.

Jatka käsittelyssä iTwin USB tiedostonjako ratkaisu nyt merenkulun Amerikassa

iTwin USB tiedostonjako ratkaisu nyt merenkulun Amerikassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 00:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iTwin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar