tirsdag den 5. april 2011

Nook ottelut Kindle on niputtaminen free web pääsy NYTimes.com digitaalisen painos sub

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/nook-matches-kindle-by-bundling-free-web-access-to-nytimes-com-w/:


Noudattaa tiukkaa aakkosjärjestyksessä, kun Amazon johtaa, Barnes & Noble seuraa. Kindle oli viime viikolla ilmoitettiin myös pääsyn jälkeen New York Timesin äskettäin pystytetty online paywall osana laitteen tilauksen NYT ja nyt, kas kummaa, Nook perheen (mukaan lukien Nook Color ) on seuraava puku on samalla tavoin . Jos olet onnellinen saada subwooferin New Yorkin hienoimmista paperi Nook Lehtikioskien - joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa, samoin kuin Amazonin maksu - saat bonuksen, ilmainen, free-of-maksun etuoikeutetussa asemassa voidessaan käyttää NYTimes.com ilman rajoituksia samoin. Joten mitä jos online painos aiemmin vapaaksi viime eleventy vuoden aikana? Uusi Times sanelee joitakin fealty maksaa ja olemme iloisia näistä e-lukija myyjät auttaa lievittämään (maski?), Joka maksoi joillekin meistä. Koko PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Nook ottelut Kindle on niputtaminen free web pääsy NYTimes.com digitaalisen painos sub


Nook ottelut Kindle on niputtaminen free web pääsy NYTimes.com digitaalisen painos osa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 09:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Barnes & Noble | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar