tirsdag den 5. april 2011

Panasonic heittää ulos uusia sovelluksia vuoden 2011 Viera Connect-tv, menemme käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/panasonic-rolls-out-new-apps-for-its-2011-viera-connect-tvs-we/:


Tiesimme Panasonic piti vapauttaa surmasi uusia sovelluksia sen Viera Connect televisioita, ja nyt näyttää siltä, ​​että he vihdoin valmis osuma kentällä käynnissä - sen 2011 malleja, anyway. Palaa tammikuussa yhtiö julkaisi sen Viera SDK kehittäjille, ja nyt se on muutama sana pelit ja urheiluvälineet apps osoittaa sen, mukaan lukien pitkän luvattu NBA Game Time, joka sisältää sijoitukset ja kohokohdat viime peleissä. Jos olet kiinnostunut, ei ole vielä merkkiäkään Asfaltti 5 HD, ilmoitti CES vaikka Panasonic sanoo otsikko olisi aloittaa lähitulevaisuudessa. Myös hana on MLS ja NHL sovelluksia, joista jokainen voit katsella live-pelit - jos tilaat nämä liigat "live peli paketteja. Panasonic kertoo NHL app on teilataan tämän kuukauden puolivälissä, ja voit odottaa MLS toukokuun alussa. Mitä olemme eniten innoissaan, vaikka on sovellus, joka synkronoi valitse NordicTrack Juoksumatot (ilmestyy "myöhemmin tänä vuonna"), pariksi voit ajaa ensimmäisen persoonan Näytä Google Earthissa. Emme voi odottaa aloittaa simuloitu läpi Pariisin kaduilla (vs., tiedätte, itse sinne ), mutta valitettavasti Panasonic ei ollut valmis demo App ihan vielä.



Kuten aina, Viera n sovellukset ovat järjestetty verkkoon suuria neliöitä myöten sijoitukset ja kirjataan ottelua MLS, jotka kaikki tekevät näiden joukkojen helppo navigoida kaukosäätimellä. (Me on utelias näkemään millaista peliä Asfaltti 5 kaukosäätimellä, joka sinun täytyy tehdä, jos et halua keväällä valinnainen langaton peli ohjain.) Liitäntä lisää satunnaista visuaalinen kukoistaa myös myös karuselli NHL sijoitukset ja fly-uutiset luokkiin AP: n uutinen app. Ohjelmisto on yleensä reagoi, vaikka saatat löytää itsesi odottaa muutaman sekunnin uutisia blurbs ja muut tiedot raskas herkkupaloja lataamiseen. Haluatko hiipiä huipussaan nämä sovellukset ennen kuin ne pyörivät tänä keväänä? Hit linkkiä ja tutustu galleria ja käytännön video.


Jatkaa lukeneisuus Panasonic heittää ulos uusia sovelluksia vuoden 2011 Viera Connect-tv, menemme käytännön (video)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar