tirsdag den 5. april 2011

Sprint sanoo sen NFC-pohjaisen maksupalvelun käynnistää tänä vuonna, ehkä muiden liikenteenharjoittajien kassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/sprint-says-its-nfc-based-payment-service-will-launch-this-year-beat-ot/:

AT & T, T-Mobile ja Verizon voi olla kaikki rivissä tukea ns Isis mobiilimaksujärjestelmä ja matkapuhelimesta, mutta Sprint on päättänyt mennä yksin monista eri syistä, ja se on nyt sanoa se aikoo voittaa toiset markkinat. Kuten Bloomberg raportoi, Sprint on jo työskentelevät maksu verkkoihin ja matkapuhelinvalmistajille omasta NFC-pohjainen järjestelmä, ja se sanoo, että suunnitelmissa on jatkaa palvelun joskus tänä vuonna, kun Isis on aiemmin ilmoittanut, että se vain odottaa olevan valmis vuonna 2012 . Vaikka yksityiskohdat ovat muuten vielä melko kevyt, Sprint sanoo, että asiakkaat voivat saada ostot laskutetaan säännöllistä luottokorttilaskut eikä heidän puhelinlaskussa, ja että se luottaa vaihtoehtoja otetaan prosenttiosuuden jokaisen tapahtuman itse Isis suunnitelmia tehdä. Tietenkin, kun tämä Sprintin uusin liikkua avaruudessa, se on kaukana ensimmäisen - itse asiassa se ​​on ollut käynnissä NFC tutkimuksissa jo vuonna 2007 .



[Kiitos, Carl]

Sprint sanoo sen NFC-pohjaisen maksupalvelun käynnistää tänä vuonna, ehkä muiden liikenteenharjoittajien kassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 18:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar