tirsdag den 5. april 2011

Altec Lansing Octiv 650 iPhone / iPod puhuja telakka ei video out, tuo uuden merkityksen Tunnelmavalaistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/altec-lansings-octiv-650-iphone-ipod-speaker-dock-does-video/:


Se ei ole ratkaisevasti erilainen kuin Altec n iDevice puhuja telakat siitä aiemmin tänä vuonna, mutta jos etsit olohuone reuna, joka tulee output video iPod touchin tai iPhonen, asu on Octiv 650 on varmasti harkitsemisen arvoinen. Ojitus iPad tukea hyväksi puhtaampaa, kompakti muotoilu, tässä ääni telakka ominaisuuksia komponentti / komposiitti ulostulo sekä yksi muu temppu - tuki ilmainen Musiikki Mood app. Yksinkertaisesti sanottuna, se tulee putki hallusinogeenien visualisoinnit päälle näytön, kaikki samalla cranking ulos hilloja läpi parin kolmen tuuman täyden valikoiman kuljettajien ja sisäkkäin 4 tuuman subwooferin. Olemme kertoneet, että YouTube ja Netflix tuotos mennä, ja siellä on ylimääräinen portti heittää niitä kaverinsa jotka vaeltavat yli kanssa pahin nimeltä PMP kaikkien aikojen . Tarkista ensi kuussa nickle alle 200 dollaria, ja alkaa miettii tärkein päätös kaikkien juuri nyt: musta ... tai liuskekiveä?

Jatka käsittelyssä Altec Lansing Octiv 650 iPhone / iPod puhuja telakka ei video out, tuo uuden merkityksen Tunnelmavalaistus


Altec Lansing Octiv 650 iPhone / iPod puhuja telakka ei video out, tuo uuden merkityksen Tunnelmavalaistus perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar