tirsdag den 5. april 2011

iPod touch prototyyppi kapasitiivinen koti-painiketta vuotanut?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/ipod-touch-prototype-with-capacitive-home-button-leaked/:


Ah, voisitteko katsoa, ​​että. Aiemmin tänä vuonna oli huhuja Applen Ojitus fyysinen koti painiketta tulevista IOS laitteita, ja nyt meillä on mitä näyttää olevan uusi iPod touch prototyyppi vastaa tällaiseen kuvaukseen, kiitos CrunchGear kautta Mr. Blurrycam. Mukaan sen noin näytön, tämä "DVT-1" (myöhäinen virstanpylväs ) laite pakkauksissa 128 Gt muistia - kaksi kertaa niin paljon kuin suurin käytettävissä oleva kapasiteetti vaihtoehto juuri nyt (muista, että 64GB iPhone 4 prototyyppi Hong Kong?) - kuten sekä mallinumero "MC550LL" ei ole kaukana kuin neljännen sukupolven iPod touch ("MC54xLL"), vaikka tämä samankaltaisuus ei auta todistaa sen aitouden tai ilmoitettava, että saat tehdä sen markkinoille . Silti, jos Apple ei edetä tähän epäsiisti laite tai ainakin sen kapasitiivinen kotiin painiketta, saatamme nähdä uusia ele ohjauslaitteet kehyksen alapuolella näytön à la webOS , ehdottivat aikaisemmin patentilla . Mutta hei, let's ei ota tätä liian vakavasti nyt - kaikki tämä voi osoittautua vain paljon myöhässä Aprillipäivä " kepponen, eikö?

iPod touch prototyyppi kapasitiivinen etusivupainike vuotanut? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 10:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CrunchGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar