tirsdag den 5. april 2011

Liittovaltion syyttäjät tutkivat Pandora, älypuhelimen muita sovelluksia yli yksityisyyden turvaaminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/federal-prosecutors-investigating-pandora-other-smartphone-apps/:

Sovellusten kerätään käyttäjien tietoja heidän tietämättään ei saa mitään uutta , mutta se ei ole jokapäiväistä näemme asiat nousevat tasolle liittovaltion suuri valamiehistö tutkimuksessa. Näin tapahtui tänään kuitenkin, jossa liittovaltion syyttäjien New Jersey käynnistää koetin onko älypuhelimeen sovellukset ovat keränneet tietoja, kuten henkilön sijainnin ilman sopivasti edessä siitä. Toistaiseksi vain Pandora ja yksi riippumaton kehittäjä on tullut esiin ja sanoi he ovat saaneet haasteita, mutta Pandora kertoo se uskoo anturi on koko toimialaa yksi, ja että se "ei ole erityisen tutkimuksen kohteena." Kuten Wall Street Journal huomauttaa, tutkimus on vasta alkuvaiheessa ja voi hyvin ei aiheudu todellisia kuluja, mutta se näyttää olevan ulottuu vain app. päättäjät itse. "Henkilö tuntee asian" kertoi Wall Street Journal, että sekä Apple ja Google on pyydetty toimittamaan tietoja apps ja app päättäjien kyseessä, vaikka kumpikaan ei kommentoi asiaa julkisesti tällä hetkellä.

Liittovaltion syyttäjät tutkivat Pandora, älypuhelimen muita sovelluksia yli huoli yksityisyydestä perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 22:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar