tirsdag den 5. april 2011

Silverlight tulossa Xbox tuoden WP7 pelejä sen mukana?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/silverlight-coming-to-xbox-bringing-wp7-games-along-with-it/:

Silverlight tulossa Xbox tuoden WP7 pelejä sen mukana?

Silverlight aloitti vain nöyrä Flash kilpailija ja nyt hyvin, kaikki on kasvanut. Lähes joka tapauksessa. Se on olennainen osa Windows Phone 7 ecosphere ja sana kadulla on, että se tulossa olennainen osa Xbox 360 maailmassa samoin - tai osa ainakin. Microsoftin MIX 11 kehittäjä tapahtuma on käynnistymässä ensi viikolla, ja huhu on se, että Microsoft aikoo purkaa uuden tason Silverlight yhteensopivuus mahdollistaa apps yhtiön konsolin ja siellä mahdollisuus kirjoittaa apps, jotka voivat käyttää sekä puhelimet ja konsoli. Se kuulostaa joltain utopia maailman tulevaisuuden, jossa wavey-arm Kinect temput korvaa kosketusnäyttö pyyhkäisee, mutta isompi kysymys on se Xbox 360 todella tarvitset toisen App Store? Onko tämä rinnalla XNA-kehittäneet nimikkeitä tai korvata ne? Onko tämä miksi Xbox kehittäjä laatikot vain todella paljon halvempaa ? Voisimme vihdoin Vihainen Linnut meidän HDTV? Tällaisia ​​herkullisia ponderings.

Silverlight tulossa Xbox tuoden WP7 pelejä sen mukana? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Winrumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar