tirsdag den 5. april 2011

Thinkflood intros Punasilmäisyyden Pro verkkoon kodin automaatio-ohjain

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/05/thinkflood-intros-redeye-pro-networked-home-automation-controlle/:


Keskustele paiskautuvista alas vasemmalla puolella pyörää. Suoraan sanottuna, emme ole nähneet lehmänkäännös tämä dramaattinen, sillä ZeeVee päätti hyllyttää sen kuluttajien suunnitelmat hyväksi enemmän ammatillisesti suuntautunut tavarat , mutta olemme valmiita antamaan Thinkflood eduksi täällä. Sama ihmiset tunnetuin niiden IR-säteilevä iPhone kauko-sovitin on vain esittää jotain aivan tavallisuudesta poikkeavaa - Punasilmäisyyden Pro. Yhtiö väittää, että tämä uudenaikainen / V lisälaite toimii täsmälleen samalta kuin alkuperäinen, liittäen oman kotiverkon valvomiseksi parvi laitteita. Kaikkea iPhonen tietokoneeseen voidaan sanella, ja kahdeksaa dual-purpose 3.5mm infrapunalähettimen / yhteystiedot sulkeminen anturi satamissa, kaikki vaan hugest kartanoista olisi huolehdittava. Olemme arvaamaan, että asennus on vain rohkea (ja työttömät, koska aikaa pois työstä, että sinun), mutta se varmasti kuulostaa houkutteleva vaihtoehto niille, jotka olet kyllästynyt saada jopa aktivoida niiden LVI yksikkö. Niin, ja jos olet utelias alkuperäinen Punasilmäisyyden, voit olla tyytyväinen siihen, että Thinkflood juuri ammuttiin gen2 tänään, niin sitten vähittäiskaupassa 199 dollaria ja tarjoaa äskettäin lisätty IR-out-portti, jotka pitävät niiden osia kaappiin tai telineeseen. Tiedot yllin kyllin ja lähde linkeistä.

Jatka käsittelyssä Thinkflood intros Punasilmäisyyden Pro verkkoon kodin automaatio-ohjain


Thinkflood intros Punasilmäisyyden Pro verkkoon kodin automaatio-ohjain perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 huhtikuu 2011 06:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Thinkflood (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar