tirsdag den 5. april 2011

Lensbaby houkuttaa vakava joukosta Composer Pro objektiivin reuna-

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/04/lensbaby-tempts-the-serious-crowd-with-composer-pro-lens-periphe/:


Olemme olleet suuria faneja Lensbaby jo jonkin aikaa, mutta tähän asti sen tavarat eivät olleet aivan ihanteellinen ammatillisen väkijoukkoon. Näyttää siltä, ​​että yhtiön onkiminen muuttaa, että sen viimeisin versio, asianmukaisesti, nimeltä Composer Pro. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, tämä on tuore ottaa nykyistä Säveltäjä , joiden päivitetty pyörivä pallo / tarkennus mekanismi, joka antaa tasaisempia keskittyä ja kallistuksen ohjaus niille, jotka sitä tarvitsevat saadakseen rahat riittämään. Jos mietit, Pro soveltuu Lensbaby Optic Swap System ja se tulee laiva joko Double Lasikuituliitäntä ($ 300 bundle) tai uusi Sweet 35 Optiikka (400 dollaria) asennettuna. Pään ohi tauon täydellistä jaottelua eritelmiä, ja etsiä tämä yksi laiva hetkeksi irti fav-o-Rite verkkokauppayrityksen.

Jatka käsittelyssä Lensbaby houkuttelee vakava joukosta Composer Pro objektiivin reuna-


Lensbaby houkuttaa vakava joukosta Composer Pro objektiivin reuna perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 huhtikuu 2011 20:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lensbaby | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar