torsdag den 23. december 2010

Mini Connected app osumia iTunes, nyt voit vihdoin osui tien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/22/mini-connected-app-hits-itunes-now-you-can-finally-hit-the-road/:
Mini Connected app osumia iTunes, nyt voit vihdoin osui tien
Saat iPhone käynnissä. Head ulos valtatie. Etsit jotain pannukakkuja, ja mitä muuta Googlen Local Search löytää matkan varrella. BMW: n Mini-tuotemerkki on ollut edelläkävijä IOS -yhteyden ja Mini Connect sovellus on nyt App Store, valmis ladattavaksi. Sen avulla voit stream nettiradion kautta 2011 mallin kaiuttimista tai Twitter ja uutispalvelut lukea teille. Google yhdentyminen tarkoittaa helppoa käyttöä Paikallinen haku ja "Lähetä auto"-toiminnon avulla löydät perille puhelimeen ja sitten asentaa se pikemminkin clunky sisäänrakennettu navigointijärjestelmääsi. Lopuksi, "minimalismin Analyser" (minimalismia, hah!) Antaa sinulle pisteitä ajo kaikki kiva ja ympäristöystävällinen. Sinun on parempi lomauttaa Stepphenwolf jos etsit tekemään hyvin siellä.

Mini Connected app osumia iTunes, nyt voit vihdoin osui tien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 joulukuu 2010 18:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MotoringFile | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar