torsdag den 23. december 2010

Moto Mundo maailmankiertue työntää kaikki sähköllä Nissan Qashqai sen rajan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/moto-mundo-world-tour-pushes-all-electric-nissan-qashqai-to-its/:
He kaukana ensimmäinen laittaa kaikki sähköauto on kestotestin mutta tiimi Moto Mundo on varmasti pään lähellä pakkaus kun on silkkaa kunnianhimoa. He lähtivät Tanskan pari Nissan Qashqai katumaasturit kääntyi Electricille AfutureEV jo kesäkuussa, ja äskettäin tuli US tehtyään vaelluksia koko Skandinaviassa, Venäjällä, Mongoliassa ja Kiinassa. Mitä vaunuihin, ne ilmeisesti ovat huippunopeus 130 km / h ja alueella 200 kilometriä maksu (at 80 km / h), vaikka ne voivat ilmeisesti eek pois 300 km vuonna "hitaasti kaupunkiajossa." Making Trek vieläkin vaikuttavampi, yksi Autoblog Green kommentoija huomautti, on se, että kahta samanlaista autoa muuntaa AfutureEV ilmeisesti leimahtaa tuleen ja sai vakavia tulipaloja. Tällaisia ongelmia ovat vaivanneet Moto Mundo matka, vaikka, ja he pian asettaa rulla Detroitin autonäyttelyssä ja ulkonäkö.

Moto Mundo maailmankiertue työntää kaikki sähköllä Nissan Qashqai sen raja perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 05:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Moto Mundo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar