torsdag den 23. december 2010

iPad 2 ominaisuudet ohuempi kehys, tasainen selkä, ja kelpo laaja-kaiutin?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/ipad-2-features-a-thinner-bezel-flat-back-and-wide-range-speak/:
Mikään sanoo truthiness aivan kuten nimetön kiinalainen lähteet kertovat seuraavan sukupolven iPad salaisuuksia japanilainen blogi ei ole mitään merkittäviä tuloksia ammatti huhu lietsontaa piiri. Kuitenkin Apple huhu sivustot ovat hypänneet koko tarina kuin Bay Area poliisi on prototyyppi varas. Joten tässä likaa, joka varmasti vaikuttaa uskottavalta sen erityisyys: 3 mm vähentäminen kehys leveys, sama 9,7-tuumainen näyttö, ja madaltumista ja takaisin, jotta se voi levätä vaappua ilman pöytäkonetta. Mac Octakara selittää myös, että siellä "laaja-kaiutin" peitetty "metalliverkosta" (joka on heidän tehdä edellä) miehittää leikattu näimme alareunassa niiden tarkoitus seuraavan sukupolven iPad tapauksissa. Yleinen yksikkö on sanonut mitata 239 x 186 mm verrattuna nykyiseen iPad 242,8 x 189,7 mm jalanjälki. Epäilyttävästi, sivusto ei pystynyt luotettavasti vahvistamaan olemassa edessä selkä menosuuntaan kameroiden mutta se väittää, että uusi iPads toimitukset aloitetaan tehtaita tammi - ajanottoa osuu mukavasti aiemmin huhuja .

iPad 2 ominaisuudet ohuempi kehys, tasainen selkä, ja kelpo laaja-kaiutin? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 03:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink AppleInsider | lähde Mac Octakara | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar