torsdag den 23. december 2010

Olympus E-5 DSLR uudelleen: vankka päivitys E-3: n omistajille, ei paljon muutosta kenellekään muulle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/olympus-e-5-dslr-reviewed-solid-upgrade-for-e-3-owners-not-muc/:
Olympus E-5 DSLR uudelleen: vankka päivitys E-3: n omistajille, ei paljon muutosta kenellekään muulle
DSLR markkinat tuntuvat vain pitää nopeuttamisesta, ja se näyttää Olympus ehkä jääneet takaisin kohti kapyysi vähän uusimpaan koko kehon DSLR, E-5 . Se on seuraaja E-3 , hyppäämällä 12,3 megapikseliä ja lisäämällä 720p tallennus täydellä altistumisen ehkäiseminen sekä kätevä kääntyvä LCD. Mutta mukaan selostuksia, se vain ei oikein verrata jotain paljon halvempaa Nikon D7000 . PhotographyBlog halunnut parantaa kuvanlaatua ja vankka rakenne, mutta ei ruma liikkuvan suljin vaikutus videotallennus ja köyhien suuri ISO-herkkyys. Samoin DigitalCameraReview sanoo 1699 dollaria peto "tuntuu vaatimaton päivitys E-3" tunteen jakavat Pocket-Lint samoin. Anteeksi on siirtotie huonoja uutisia.

Olympus E-5 DSLR uudelleen: vankka päivitys E-3: n omistajille, ei paljon muutosta kenellekään muulle perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 10:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigitalCameraReview , Pocket-Lint , PhotographyBlog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar