torsdag den 23. december 2010

Dellin 7-tuumainen (tai 10-tuumainen) Android tabletti saa WiFi sertifiointi?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Muistakaa, miten Dellin pitäisi olla käyttöön 7-tuumainen Tegra 2 -powered Android tabletti, kuten, nyt ja mahdollisesti sen jälkeen 10-tuumainen malli muutamassa kuukaudessa? No, emme sano, että mitä täällä tapahtuu, mutta pitää tosiasiat: alkuperäinen 5-tuumainen Viiru on malli koodi M01M, ja uusi laite koodi M02M vain piipahti Wi-Fi Alliancen sertifiointi tietokanta tunnistaa kuten "Mobile Internet Device" on Smartphone luokkaan. Kyllä, 7 tuumaa on vähän iso "älypuhelin", mutta Alliance ei ole suuri, näille tweeners jotka tukevat solun tiedot (ja kuten Euroopan Galaxy välilehti , jotkut heistä ovat todella älypuhelimissa anyway). PocketNow ehdottaa että voisimme myös tarkastella Viiru 2, mikä on mahdollista - mutta ottaen kansallistunne huhuja olemme kuulleet hieman suurempi tabletti valmisteilla, siitähän rahamme valheita. Tämä pitää paikkansa erityisesti kun otetaan huomioon, kuinka lähellä olemme CES, joka lupaa olla todellinen tabletti-Fest tänä vuonna - mutta riippumatta, me vetoa totuus tulee ulos muutaman seuraavan viikon aikana.

Dellin 7-tuumainen (tai 10-tuumainen) Android tabletti saa WiFi sertifiointia? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 12:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow | lähde Wi-Fi Alliancen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar