torsdag den 23. december 2010

Google ostaa jättimäinen entinen NYC satamaviranomainen rakentaa, vie murikka pois Chelsea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/google-buys-gigantic-former-nyc-port-authority-building-takes-a/:
Google ostaa jättimäinen entinen New York Cityn satamaviranomaisen rakennus, vie murikka pois Chelsea
Kasvavat yritykset tarvitsevat yhä työtilojen ja Google juuri ostanut yksi suurimmista mahdollista NYC. Se on entinen Port Authority Build 111 Eighth Avenue, massiivinen tiili laitoksesta, mukaan Wired Epicenter, asettaa yrityksen takaisin yhtä voimakkaasti 1900000000 dollaria. Ei Helikopterikenttä päälle, erittäin nopea lomailuun yhtiön ROFLcopter, mutta vielä tärkeämpää merkittävä kuitu kulkee läpi rakennuksen annetaan Googs ensisijaisuuden bittiä virtaa läpi kaupungin. Google on jo läsnä näissä karmiininpunainen seinät myös toimistoja viestinnän yritykset, kuten Verizon ja Level 3 , yrityksiä, jotka voivat vain olla löytää uusia tiloja, kun niiden nykyiset vuokrasopimukset päättyvät, koska Google on "vuokraamalla kautta linjan", ilmeisesti hakeneista että asia piripintaan.

Google ostaa jättimäinen entinen NYC satamaviranomainen rakentaa, vie murikka pois Chelsea perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 07:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Langallinen Epicenter | lähde Virallinen Google Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar