torsdag den 23. december 2010

AT & T, Verizon, RIM saada tosissaan turvallisuus mobiililaitteisiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Kuten tavallista kuin älypuhelimet on tullut, se aika, että liikenteenharjoittajat ja valmistajat alkavat tosissaan Mobile Security (ja ei, emme tarkoita iPhone liekojen ). Tuoreen Wall Street Journalin artikkelissa Verizon työskentelee parhaillaan Lookout , San Francisco-pohjainen yritys tunnetaan kauko varmuuskopio ja maantieteellisen paikannuksen sovellukset BlackBerry, Android ja Windows Mobile-laitteissa, mutta RIM ilmoitti äskettäin vähän jotain kutsutaan BlackBerry Protect , joka lupaa lukita tai jopa tuhota kadonnut puhelin, osoittaa asia kartalla ja tee säännöllisesti luokiteltujen langaton varmuuskopiointi. Ylivoimaisesti eniten kunnianhimoiset suunnitelmat artikkelissa kuitenkin kuuluvat AT & T, joka - lukuun ottamatta viime käsittelee MobileIron ja McAfee - on parhaillaan avataan uusi Mobile Security Lab New York City. Sieltä yhtiö tutkimus haittaohjelmat, madot, virukset ja muut uhat kuin ne kehittyvät mobiili alalla. "Jokainen ymmärtää, että tämä on hallitsematon ympäristö", sanoi AT & T johtaja turvapäällikkö Edward G. Amoroso. "Emme halua olla samoja ongelmia, joita meillä oli PC."

AT & T, Verizon, RIM saada tosissaan turvallisuus mobiililaitteille perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar