torsdag den 23. december 2010

Ambarella n Cortex A9-pohjainen Ione on älypuhelin prosessori unelmiesi ... mutta se on kameran

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/ambarellas-cortex-a9-based-ione-is-the-smartphone-processor-of/:
Et ehkä ole kuullut Ambarella factoring osaksi älypuhelin prosessori rodun rinnalle Qualcomm, TI ja Samsung, ja siellä on hyvä syy: ne eivät tee älypuhelin jalostajia. Pikemminkin nämä kaverit ovat liiketoiminnan tehdä video-ja valokuva-käsittely siruja, ja heidän uusimman - Ione - on doozy. Alkaen dual-core Cortex-A9 on 1 GHz, Ione lisää ja lisää ARM11 ydin on 533MHz omistettu käsittely kameran toimintoja ja varmistaa valmis kertaa alle yksi sekunti. Se pystyy reaaliaikaisesti koodaa ja purkaa H.264 1080p materiaalia 30fps ja sisältää GPU että voi ajaa OpenGL ES 2.0 , mitä voimme vain olettaa olisi villeimmätkin kamera UI olet koskaan nähnyt. Millaisia sikamainen point-and-shoot tämä oikein on? No, Ambarella visioi kamerat käynnissä Android ennen pitkää, ja kun ajattelee sitä, laitteisto ero älypuhelimen ja digitaalikamera pienenee päivä päivältä - niin se olisi järkevää, että tämä Ione kuulostaa niin paljon kuin me "Haluaisitko olla virtaa meidän puhelimia. Voimme unelma, me emme? Seuraa tauko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Ambarella n Cortex A9-pohjainen Ione on älypuhelin prosessori unelmiesi ... mutta se on kameran

Ambarella n Cortex A9-pohjainen Ione on älypuhelin prosessori unelmiesi ... mutta se on kameran alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 03:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Digital Photography Review | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar