torsdag den 23. december 2010

Rollei menee 3D Power Flex 3D piste-ja ampua, Designline 3D valokuvakehys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Ei voi vielä olla kamera päättäjät vastustavat 3D trendi, mutta se alkaa olla hämärtyy paljon - uusimmat hypätä peliin on Rollei, 90-vuotias saksalainen valmistaja, joka on juuri ilmoittanut uuden Power Flex 3D piste-ja ampua ja siihen Designline 3D valokuvakehys. Kuten huomaatte yllä, kamera näyttää melko mukavalta odottaisi että toinen linssi, ja silmälasit ovat myös melko hyvin linjassa joidenkin samanlainen 3D point-and-versoja, 720p videotallennus, 5 megapikselin still-kuvia, ja 2,8- tuuman LCD-kierroksella takaisin joka lupaa voit nähdä kuvasi jotain, joka muistuttaa 3D ilman 3D-lasit. Valokuvakehys myös ilmeisesti käyttää samanlaista ei-lasit 3D, mutta onneksi pakkauksissa suuremman 7-tuumainen näyttö - check it out tauon jälkeen. Vielä ei ole sanaa julkaisu täällä, mutta sekä kameran ja valokuvakehys tulee saataville Euroopassa ensi kuussa 300 € (tai hieman alle 400 dollaria) kappaleelta.

Jatka käsittelyssä Rollei menee 3D Power Flex 3D piste-ja ampua, Designline 3D valokuvakehys

Rollei menee 3D Power Flex 3D piste-ja ampua, Designline 3D valokuvakehys perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 12:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DC Näkymät | lähde Rollei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar