torsdag den 23. december 2010

Dell Paikka vuonna Hong Kong, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/dell-venue-launched-in-hong-kong-we-go-hands-on/:
Eikö olekin hauskaa, kun osut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan? Meillä sattui olemaan chillaxing Hongkongissa kun Dell valitsi kaupungin Paikka on lanseeraustapahtumaa (ja se on todella lyödä kaupat hieman ennen Etelä-Korea), joten nopea käytännön on väistämätöntä. Kuten olemme nähneet aiemmin, tämä HK 3999 dollari (US $ 514) luuri on lähinnä Paikka Pro Android 2.2 serkku, urheilu sama kaareva (tai "Leikkaus Design") vilkkaalla AMOLED näyttö on 4,1 tuumaa ja 800 x 480. Konepellin alla piilee 1GHz Snapdragon 1 Gt levy ja 512 MB RAM, sekä tavallista microSD laajentamista, 1400mAh akku, 8 megapikselin automaattitarkennus kamera LED-salama, Bluetooth 2.3 EDR, WiFi ja AGPS.

Ei ole mitään yllätyksiä kannalta ohjelmisto - Paikka on sama reipas Stage UI ja Swype näppäimistö Raidat, paitsi ettei maiseman suuntaa etusivulla (ja se on suunta käytössä järjestelmän asetuksia). Mitä laitteisto-tappaja ominaisuus tässä näytössä, ja löysimme sen kaareva Gorilla Lasi yllättävän kiva, meidän thumbs vaikka pyyhkäisemällä yli. AMOLED paneeli alla on myös vilkas hyvin kuvakulmia. Muualla rakentaa laatu on lähes pylväs squeaky paristoluukku, mutta ainakin se tarjoaa joitakin otteen. That's all saimme nyt - me kaivaa lisätietoja meidän tulevan tarkistamisen, joten pysy kuulolla.

Jatka käsittelyssä Dell Paikka vuonna Hong Kong, menemme käytännön

Dell Paikka vuonna Hong Kong, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 07:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar