torsdag den 23. december 2010

Visualisoidaan: maailman suurin neutriinojen observatorion kilpailijat Guatemala sinkhole

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/visualized-worlds-largest-neutrino-observatory-rivals-guatemal/:
Epäilemättä yksi kuvia 2010 on järjetön, lähes käsittämätöntä sinkhole joka syntyi Guatemalassa aiemmin tänä vuonna, mutta erityisesti laukauksen etelänavalla ei vielä työtä vying yhtäläistä huomiota. Tulossa suoraan University of Wisconsin-Madison, tämä on tutkia maapallon suurin neutriinojen observatorio, joka oli juuri valmistunut, kun puoli vuosikymmenen työn 279000000 dollaria. Tavoitteena? Voit havaita "atomia pienemmät hiukkaset matkustaa lähelle valon nopeutta", ja kun olet joissa jää teleskooppi, joka käsittää kuutiometriä kilometrin Etelämantereen jään, niin ... olet suuria toiveita menestyksestä. Onko tämä putki tulee alamaailmaan lopulta johtaa meidät ymmärtämään Dark Matter? Voiko Satavuotias mysteereistä maailmankaikkeuden vihdoin vastauksia? Vaikka ei, me envisioning pahus osallistumismaksu kun se muunnetaan maailman pisin Firehouse napa ja markkinoidaan varakkaita matkailijoita, jotka tekevät matkan alas.

Visualisoidaan: maailman suurin neutriinojen observatorion kilpailijat Guatemala sinkhole perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 10:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Fast Company | lähde University of Wisconsin-Madisonin , IceCube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar