torsdag den 23. december 2010

DARPA tavoitteena on tehdä sotilaan huomenna läpäisemätön hiipiä hyökkäyksiä 360 asteen näkö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/23/darpa-aims-to-make-soldier-of-tomorrow-impervious-to-sneak-attac/:
DARPA on tällä hetkellä kysyttyään ehdotuksia kehityksen Soldier Centric Imaging kautta Computational kamerat, joka tunnetaan myös nimellä SCENICC niille, jotka haluavat lyhyys. Tämä uusin hanke on visuaalinen lisälaite, joka pyrkii täyttämään kaikki puolustusvoimiemme terrori-metsästykseen ja sota-ryhtymässä visuaalinen tarpeisiin. Järjestelmä, joka on puhtaasti teoreettinen tässä vaiheessa, antaa 360 astetta, kolmiulotteinen näkökenttä sotilaiden alalla. Tämä optinen kaikkitietävyyttä on saatu käyttämällä useita kameroita, kuten kuvia ilmassa drones . Sotilaat ovat reaaliaikaisesti 10x zoom-ominaisuudet ja niitä voidaan käyttää kaikkeen kautta äänikomentoja. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, SCENICC työllistää lisätyn todellisuuden tunnistaa ja seurata tavoitteiden tavalla (oletamme) ei toisin pihasi eri T-800 . Koska tämä vähän pakki on vuosien tuotannosta, meidän kommandot joutuvat tekemään tehdä nyt älypuhelimet ja ranne näyttää pitämään silmällä Valtion vihollisiksi.

DARPA tavoitteena on tehdä sotilaan huomenna läpäisemätön hiipiä hyökkäyksiä 360 asteen näkö perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 joulukuu 2010 08:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wired | lähde DARPA (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar