torsdag den 16. december 2010

Motorolan Stadian tavaramerkin hakemus vihjaa laite pelaamista / fitness ominaisuudet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
Se ei ole aivan ton mennä, mutta tavaramerkkihakemukseen äskettäin jättänyt Motorolan sanaa "Stadia" on ainakin avannut muutamia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Vaikka (toistaiseksi olematon) kyseinen laite on näennäisesti puhelimeen liittyviä koska tavarat ja palvelut Motorola on odottava on peitetty, sovelletaan myös nimenomaan mainitaan "peli laitteen luonteen kannettavat yksiköt elektronisten pelien käyttö ulkoisen näyttöruudun tai seurata "sekä useita kunto liittyviä toimintoja kuten syke, nopeus ja kalorit seurantaan. Tämä jälkimmäinen vähän on vielä tukena erillinen "Stadia" tavaramerkki jättämän anomuksen Motorola jo marraskuussa, jossa nimenomaisesti sisälly "kunnon valvontalaitteet." Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Jos meillä oli kai meillä halua sanoa, että jonkinlainen kunto tarvike on tarkoitettu käytettäväksi puhelin (mahdollisesti joitakin pelin kaltaisia piirteitä). Valitettavasti vierasta on noin voimme tehdä tällä hetkellä.

Motorolan Stadian tavaramerkin hakemus vihjaa laite pelaamista / fitness ominaisuuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 13:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow , Puhelin Areena | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar