torsdag den 16. december 2010

Bing 2,0 tuo paremman ole integraatio ja vaikuttava Streetside iPhone

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/bing-2-0-brings-better-facebook-integration-and-the-very-useful/:
Microsoft julkaisi juuri - tai pitäisikö sanoa, Apple vain hyväksyttävä - version 2.0 Bing haku app. IOS laitteita. Lisäksi useita muita uusia ominaisuuksia, kuten integroitu Facebook Likes hakutuloksissa (really!?) Ja in-app checkins Facebook ja luja, Bing tulee nyt pakkaus Streetside, meidän ensimmäinen näki Street Slide , kun se oli vielä labs Microsoft Research. Toisin kuin Googlen Streetview joka vaatii paljon eteenpäin ja taaksepäin klikkaamalla ja kääntämällä saada tuntumaa sijainnin, Streetslide tarjoaa enemmän kattavan kuvan kauppoja ja yrityksiä sijaitsee kadulla, koska voit tulittaa alas jalkakäytävää zoomatessa ja ulos rakennukset sijaitsevat sillä puolella katua. Otimme sen linkousohjelmalla (kirjaimellisesti) ja tuli pois vaikuttunut. Et löydä Streetside täytäntöön kaikissa paikoissa vielä (esimerkiksi San Francisco's Make-out huone löytyi Streetside mutta Vinot Door-ravintolassa ei ollut), mutta ne eivät näytä olevan suuri Leikkuut suurkaupungeissa piiriin perustuvat meidän lyhyt testaus Chicago, Seattle, New York ja San Francisco. Sorry, ei vielä Lontoossa ja Amsterdamissa mutta ehkä sinun on parempi menestys etsiä oman lähiöissä. Katso koko lista mitä uutta tauon jälkeen lisäksi Streetside demo Bing arkkitehti "Blaze" tauon jälkeen. Valitettavasti emme näe vaikuttava Panorama-toiminto hän mainitsee käytössä tässä versiossa.

Jatka käsittelyssä Bing 2,0 tuo paremman ole integraatio ja vaikuttava Streetside iPhone

Bing 2,0 tuo paremman ole integraatio ja vaikuttava Streetside iPhone alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 05:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechTrends | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar