torsdag den 16. december 2010

Mercedes sähköinen SLS AMG E-Cell katsellut: niska-katkaiseva ja verkkokalvo-polttava (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/mercedes-electric-sls-amg-e-cell-previewed-neck-snapping-and-re/:
Mercedes sähköinen SLS AMG E-Cell katsellut: niska-katkaiseva ja verkkokalvo-polttava
Jos joskus lähettää tarvitaan aurinkolasit varoitus tämä on sitä. Tarkista, että maalaus. Se on melko kuuma värisävyä aika kuumassa autossa, E-Cell , Mercedes SLS AMG, joka on ollut sen polttomoottori varat riisuttu ja tilalle ole yksi eikä kaksi, mutta neljä sähkömoottoria. Se on yksi per pyörä, luonnollisesti, ja jos lisäät ne kaikki ylös saat vastaavan 528hp, vajaat tuotannon auton 563hp, mutta vääntömomentti on jopa 649ft/lbs siitä vakioauto n 479 - ja että sähköllä, että kaikki alusta lähtien. Valitettavasti kuitenkin vääntöä ei ole ainoa asia, joka turposi, tällä autolla lisäämällä mahtava 880lbs ja jo Heft 3571. Tämän Auto Express, joka oli selvästi kielteinen vaikutus käsittelyyn, mutta se ainakin tarjoaa varsin kunnioitettava 125 kilometrin kantaman. Ei tietoja vielä kustannusten tai milloin Mercedes voisi laittaa tämä asia otetaan tuotantoon, mutta aikaisemmin sana oli emme näe sitä kaduilla tahansa ennen vuotta 2013. Sinun on parasta varautua nyt ja tuijottamalla auringossa muutaman minuutin päivässä, ja tee itsellesi palvelus: alku Pelttarin ennen kuin klikkaa "Play" alla oleva video.

Jatka käsittelyssä Mercedes sähköinen SLS AMG E-Cell katsellut: niska-katkaiseva ja verkkokalvo-polttava (video)

Mercedes sähköinen SLS AMG E-Cell katsellut: niska-katkaiseva ja verkkokalvo-polttava (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 10:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Auto Express | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar