torsdag den 16. december 2010

FCC huutokaupata Deadbeat tarjouksentekijän 700MHz taajuuksien 19 heinäkuu 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/fcc-to-auction-off-deadbeat-bidders-700mhz-spectrum-on-july-19t/:
Jos on olemassa yksi asia, olemme oppineet meidän stratosfäärin nousu älypuhelimien hyväksyminen viime vuosien (ei loppua näy), se että emme voi koskaan olla tarpeeksi taajuuksia juosta datapalvelut heille - kysykää puheenjohtaja FCC , presidentti CTIA tai melko paljon ketään, joka on joskus yrittänyt ladata Engadget iPhone Times Squarella. Tätä varten olemme innoissamme nähdä, että FCC on teilataan toinen kierros 700MHz taajuuksia - puhdasta kultaa että Verizon, AT & T, MetroPCS, ja muut käyttävät LTE-asennuksia - mutta emme innostu liikaa, koska se on oikeastaan vain muutaman korttelin jääneet viime huutokaupan , joka meni myymättä tai palkatonta. Markkinat Puerto Rico, Pohjois-Dakota, Pohjois-Carolina ja Etelä-Carolinassa, Texasissa ja Virginiassa muodostavat 16 Lisenssejä, joten jos olet suunnittelun perustaa 4G-palvelut Bismarck pääkaupunkiseudulla, olet hyvässä kunnossa.

FCC huutokaupata Deadbeat tarjouksentekijän 700MHz taajuuksien 19 heinäkuu 2011 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 19:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar