torsdag den 16. december 2010

Dynaaminen Eye LCD aurinkolasit pyyhin pois auringosta, ei loppuelämäsi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/dynamic-eye-lcd-sunglasses-blot-out-the-sun-not-the-rest-of-you/:
Dynaaminen Eye LCD aurinkolasit pyyhin pois auringosta, ei loppuelämäsi
Nämä jättiläinen Chanel aurinkolasit ostit 450 dollaria voi tehdä Näytät tapahtuu altaalla, mutta huomasitko extra karsastus-linjat saat ansiosta niiden tuskin-on sävytys? Ei viileä, ja että ei olisi ongelma Dynamic Eye sävyjä. Käsite malli yllä tosin näyttää pahemmalta kuin pari knockoff Oakleys sinulla on 20 dollaria joidenkin mall kioski, mutta se on valtavan paremmin kuin alussa prototyyppi osoitti alla, valmiina sen cameo kosto Nerds V: Nörttien Hit Beach. Konsepti on yksinkertainen: jokainen objektiivi on LCD joka luo tumma laatikko yli aurinko, ja pyyhki pois pahimmat häikäisyä ja antaa loput lasit pysyvän melko vähemmän sävytetty. He jopa sanoivat yötyötä. Se on projekti Yritys on toiminut jo vuosia ja on edelleen monen kuukauden kehityksen jäljellä, mutta se tuntuu tarpeeksi lähellä pyytää apuasi kautta Kickstarter. Jos et tunne antelias, 400 dollaria lahjoitus varmistaa saat ensimmäisten joukossa paria ro kokoonpanolinjat - tai voit vain siru 10 dollaria nyt ja saat sähköpostiisi kertoo milloin voit tilata. Todennäköisesti turvallisempi tapa edetä.

Jatka käsittelyssä Dynamic Eye LCD aurinkolasit pyyhin pois auringosta, ei loppuelämäsi (video)

Dynaaminen Eye LCD aurinkolasit pyyhin pois auringosta, ei loppuelämäsi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 18:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Coolest Gadgets | lähde Dynaaminen Eye | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar