torsdag den 16. december 2010

Ensimmäinen Think City sähköautoja toimitetaan Indiana hallitus, Leslie Knope kehottaa DIBS kaikista 'em

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/first-think-city-electric-vehicles-delivered-to-indiana-governme/:
Suuntasimme Pawnee, Indiana lähiaikoina? Älä valehtele, se on paikka, joka on säilynyt vain kaksi paikkaa: mielen, ja NBC: n studioilla. Vain "Pawnee" läheisyydessä on Hoosier valtion sijaitsee Illinoisissa, mutta se on cool, voimme silti teeskennellä. Kun kuulo että Think aikoi haukka sen City-sähköauton vuonna Big Apple tänä vuonna, näyttää siltä, että Indiana hallitus todella ensin hankkia se. Sisustus, kuitenkin, koska miten Think on ensisijaisesti tuotantolaitos on pysäköity Elkhart, IN. Ensimmäiset 15 City EVS - kuvattu yhtiön "kaikki sähköllä, päästöttömät autot on suunniteltu Pohjoismaiden laivaston sovelluksia ja kaupunkilaisten työmatkoille" - on osuma kentällä käynnissä, toimitetaan Hallinto-käytetään pääasiassa Department of Natural Resources valtion puisto järjestelmä. Luonnollisesti Ron Swanson oli nauhanleikkausseremonian juhlatilaisuus mieli napata yksi hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä, mutta kun hän sai tietää Think suunnitelmiin vihdoin roll out vähittäiskaupan tietyissä Yhdysvaltojen kaupungeissa vuoden 2011 jälkipuoliskolla, hänen omatuntonsa sai paremmin hänestä. Huh.

Jatka käsittelyssä ensimmäisen Think City sähköautoja toimitetaan Indiana hallitus, Leslie Knope kehottaa DIBS kaikista 'em

Ensimmäinen Think City sähköautoja toimitetaan Indiana hallitus, Leslie Knope kehottaa DIBS kaikista 'em perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 12:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar