torsdag den 16. december 2010

Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Toki yritysten ei ole ollut liian paljon menestystä kytketty kellot - Muistan SPOT ? Mutta älä menetä toivoa! Fossiiliset Connected katsella käsite osoittaa, että ainakin joku vielä yrittää saada ranne-pohjainen chronometers osaksi 21. vuosisadalla. Tämä kello on suunniteltu pariksi Android tai Blackberry luurin Bluetooth näyttää sää, soittajan tiedot, tekstiviestejä, niin edelleen ja niin edelleen. Ja toisin kuin monet kellot näemme tässä tilassa, se todella näyttää pirun hyvältä. Jää nähtäväksi, milloin nämä tekevät sen markkinoille (tällä hetkellä yritys on hajautusfunktiolla ulos käsite ja "osoittaa heille noin Silicon Valley" mukaan Robert Scoble), mutta kun ne eivät heidän pitäisi myydä noin 200 dollaria. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä

Fossiiliset Connected katsella käsite näyttää erittäin info Android tai Blackberry luurin, näyttää hyvältä tee sitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 14:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Nörttihenkiset gadgetit | lähde Scobleizer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar