torsdag den 16. december 2010

Urheilija Robot toimii vain muutaman askeleen ennen putoamista alas, tekee sen tyylillä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/15/athlete-robot-runs-just-a-few-steps-before-falling-down-does-it/:
Vuodesta 2007, tutkijat Tokion yliopiston ISI Lab on työskennellyt prototyyppi käynnissä robotti , jonka olemme nähneet useita aikaisemmin. Urheilija Robot (koska se on näennäisesti puhuttu) on hieman erilainen kuitenkin. Vaikka sitä ei ulospäin annettu humanoidi hoito merkittävällä tavalla, teknisesti, se toimii hyvin paljon ihmisen. Kuten näet videon alla, varhainen prototyypit bot jotka olivat vähemmän "ihmisen", kuten suunnittelu ei ole toiminut niin hyvin kuin uudempi versio, joka tarjoaa McKibben keinotekoisia lihaksia ja biologisesti oikea liikuntaelimistön järjestelmä. Nyt robotti voi vieläkään ajaa hyvin pitkälle ilman kaatumasta, mutta se on vaikuttava katsoa sen liikkeitä kuitenkin.

Jatka käsittelyssä Urheilija robotti kulkee vain muutaman askeleen ennen putoamista alas, tekee sen tyylillä

Urheilija Robot toimii vain muutaman askeleen ennen putoamista alas, tekee sen tyylillä perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 joulukuu 2010 21:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PlasticPals | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar