torsdag den 16. december 2010

Microsoft myöntää, "epäonnistuminen" Xbox 360-etulevyt, sanoo kukaan ostanut niitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/microsoft-admits-failure-with-xbox-360-faceplates-says-nobody/:
Tämä yksi on ehdottomasti levy, joka asiakirjoista ei esteettisiä kokeiluja. Microsoftin Albert Penello on vallannut varten haastatteluun Britannian Official Xbox Magazine - useimmiten keskustelemaan konsolin viisivuotisen vuotta - ja niiden diskurssi käsitelleet huonoenteinen edestä tarvike alkuperäiseen 360. Penello myönsi, että vaikka "etulevyt olivat mitä kaikki halusivat tehdä" viisi vuotta sitten, ne melko lankesi kannalta vähittäiskaupan menestys, joka johti Microsoft tappaa heidät pois melko nopeasti. Emme voi sanoa, että meidän koskaan kehitetty voimakkaita tunteita kumpaakaan näistä muovi prettifiers, let's vain olla onnellinen, että Microsoftin uusin konsoli reuna ei luultavasti sovelletaan samoja rikkeeni tunnustukset viiden vuoden kuluttua.

Microsoft myöntää, "epäonnistuminen" Xbox 360-etulevyt, sanoo kukaan ostanut niitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 09:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kotaku | lähde Official Xbox Magazine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar