lørdag den 23. april 2011

DirecTV iPad, iPhone, Android-sovellukset myös HBO Go streaming 2 toukokuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/22/directvs-ipad-iphone-android-apps-will-also-have-hbo-go-strea/:


Aivan kuten web-versiot HBO Mene ja Max Go ovat saatavilla sekä omilla sivuja ja toimittaja portaaleja , DirecTV on ilmoittanut, ettei se sisältää pääsyn niihin omissa apps iPad , iPhone ja "valitse Android -laitteet "samaan aikaan syntyperäinen Go apps käynnistää . Ei sanaakaan siitä, mitä rajoituksia voidaan asettaa Android, jos se vain Froyo tai uudempi laitteisto Flash saatavuutta, niin että yksi asia, mutta Netflix-tyylinen DRM tie ups voi osoittautua paljon turhauttavaa meidän peli Thrones streaming suunnitelmia. Ilmoitus tuli DirecTV: n virallinen Twitter-tilille, joka ilmoitetaan apps olisi edistystä pelkkää kaukosäädintä ja DVR ajoitus samana 2 toukokuu päivä aiemmin kiusattiin ja HBO: n YouTube perävaunu - me odottaa ja katsoa, ​​kuinka kauan se kestää on sisällytettävä samanlainen Sovellusten kilpailijoiden kuten Comcast ja Verizon FiOS.

DirecTV iPad, iPhone, Android-sovellukset myös HBO Go streaming 2 toukokuu perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 huhtikuu 2011 18:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ DirecTV (Twitter) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar